Accommodatie

In het huis zijn 2 slaapkamers met vloerbekleding aanwezig. De ene kamer heeft een dubbel bed van 180*200 met 2 aparte matrassen van 90*200 en in de andere kamer staat een stapelbed (2pers 90*200) Er is ook een kinderbed voorzien. Er zijn hoofdkussens voor 5 personen aanwezig. Gelieve zelf beddengoed en badlinnen mee te brengen.

Er is een badkamer met douche/bad, lavabo en een toilet. In het lavabomeubel is een handhaardroger aanwezig. Voor de allerkleinsten staat er een plaspotje en toiletverkleiner, ligt er een  luierkussen . In onze woonkamer vind je een zetelbed en een tv met DVD-speler. In het tv-meubel en de kast in de kinderslaapkamer liggen DVD's voor groot en klein. Je vindt er ook ontspanningsmateriaal terug zoals boeken, strips, kleurpotloden en kleurboeken, blokken, puzzels.

In de keuken vind je een elektrische kookplaat, combi-oven, koelkast met diepvriesvak en het nodige keukenmateriaal, zoals potten en pannen, (kinder)borden, (kinder)bestek. Er is een Dolce Gusto apparaat ter beschikking met een aantal capsules. Je vindt er eveneens een croque monsieur toestel. Poetsproducten zoals afwasmiddel, schuursponsjes, dweils,.. zijn aanwezig.

Rond de tafel staan 4 stoelen en is er ook een kinderstoel. In de berging (naast het huis) kunnen jullie gebruik maken van de BBQ (+alle benodigdheden zoals houtskool, aanmaakblokjes, materiaal), een dames (met kinderzitje)- en een herenfiets (kinderfietsen kunnen op het domein zelf gehuurd worden), tuintafel en stoelen, parasol, wasrek en wasspelden.
In de tuin staat er een zandbak met wat speelgoed en is er een speelhuisje.

In het huis ligt tal van info over bezienswaardigheden in de buurt, zijn fietskaarten uit de regio aanwezig.

Klein strandspeelgoed, petanquespel, ballen liggen in de berging. Bij verlies van fietsen wordt er € 250 per fiets aangerekend. Je kan je wagen kwijt op de voorziene niet-genummerde parkeerplaatsen. Aan het huisje mag men enkel stationeren om uit- of in te laden. Om het terrein op te rijden kunnen jullie gebruik maken van onze afstandsbediening voor het openen van de slagboom.